DaVinci IQ vaporizer

DaVinci IQ vaporizer

4.9/5 rating (20 votes)
Total rating rating5stars
Pris rating4stars
Batteri rating5stars
Smag rating4stars
Design rating4stars
Rengøring rating5stars

- en meget lækker en af slagsen!

For ikke så længe siden fik jeg mulighed for at prøve en spritny DaVinci IQ vaporizer, og jeg må sige, at jeg var meget positivt overrasket. Det er lækkert isenkram.

 

Modtagelsen - første indtryk

Flot indpakning til en lækkert designet DaVinci vaporizer.Jeg var jo noget glad, da jeg så at posten kom med min pakke, og der gik ikke mange sekunder, frø jeg fik åbnet kassen med vaporizeren. Selve æsken - den originale indpakning er overordentlig lækker. Man mærker, at der er kælet for design, og det vil man jo også gerne tage med, når man har betalt dyrt for en af de lækreste vaporizere på markedet. Det minder mest af alt om indpakningen af en Iphone, hvis du nogensinde har været så heldig at få lov at åbne sådan en. Æskens magnetlåg blev åbnet - og der lå den lille sorte vaporizer. Så simpelt i design... lige en der kan passe i selv en lille lomme. 
Når man får den i hånden mærker man med det samme, at materialer, vægt og design er noget der er brugt tid på. Den er overordentlig lækker at holde. Sådan en mat metaloverflade. Dejlige runde former...den ligger virkelig godt i hånden.

Brug af DaVinci IQ

Mundstykke.. eller ikke?

DaVinci er lækker mobil

Man kan bruge to forskellige mundstykker med sin DaVinci IQ. Den kommer med et mundstykke som bare er et hul i toppen af apparatet. Man sætter så bare munden til... lidt som når man drikker af en flaske, men her skal man altså ikke synke men inhalere. Men man kan også sætte et andet lille mundstykke på - denne har et lille "sugerør". Denne er min foretrukne... jeg synes bedre jeg kan holde lufttæt omkring røret. Men uden røret er altså en smule kortere, hvis man tænker på lommeplads og mobilvenlighed... dog ingen problem, for den er så lille alligevel.

 

Ladning/fyldning

Super let at lade..

Låget i toppen og lågen til kammeret i bunden åbner og lukker elegant... De virker meget solide. Bunden er dedikeret til kammer og ladning af kammeret. Der er nærmest en lille skål som hælder ned mod kammeret. Og i låget sidder der en kugle, som komprimerer kammeret. Det skal nemlig pakkes tæt i denne type vaporizer. Du kan også med fordel hakke/grinde dine urter meget fint. Ikke helt som mel, men ret fint. Prøv dig lidt frem.

Tænd, vent, vape

Man tænder vaporizeren ved at trykke fem gange i træk. Det virker lidt sjovt, men det er faktisk en god sikring, og man vænner sig hurtigt til det. Efter ganske kort tid - ca. et minut vibrerer vaporizeren og fortæller at den er klar. Man suger blot lige så stille. Jeg "babber" ligesom når man ryger pibe - men andre inhalerer direkte. Jeg synes luftmodstanden i den passer mig bedre til at babbe, og det virker bare super godt. Man får let nogle ordentlige dampskyer... nok til at man føler at der kommer noget ud og må begrænse sig.

Man kan let skifte batteri på DaVinci... så har man hurtigt en ekstra time, når man er ude.

Vapens kvalitet

Kvaliteten af det der kommer igennem DaVinci er virkelig super. Den er ikke brændt og udnytter urten så meget som du lyster. Når man tømmer den er urterne helt brune og tømt for næsten alt medicinal værdi. Der kan dog godt laves godnatolie på resterne.

Batteritid

Batteritiden er i sig selv rigtig god. Der er vel til en god times tid. Og man kan bruge den mens den oplader via USB. Man kan yderligere købe sig et ekstra batteri, som lynhurtigt kan skiftes, så man er klar igen.

Jeg kan bedst lide program "2" med to lysfelter tændt på skalaen

Programmering

DaVinci IQ kommer med en masse snedige indstillinger, som man kan tilpasse præcis som man lyster via en app til en mobiltelefon. Men når man har tændt sin IQ ved at trykke fem gange på powerknappen og vaporizeren er blevet varm. Så kan man vælge mellem temperaturprogrammer ved at trykke på "piletasterne" under powerknappen. Jeg brugte bare nogle af de programmer der er forudprogrammeret, men de er altså fleksible, og du kan ændre dem som du har lyst. For mig passede program nummer to (to lysdiodemarkeringer på forsiden.

Generelt om DaVinci IQ

Det er virkelig en lækker lille sag, som klart er pengene værd, selvom den er i den dyre ende. Man føler at man får noget for pengene. Vapen er super lækker, og med lidt babben bliver det faktisk meget som at sidde med en pibe - blot smager god urt selvfølgelig væsentligt bedre end brændende pibetobak. 

Jeg vil give DaVinci 5/6 stjerner - det er absolut en af de bedste. Hvis du har din vaporizer meget med dig ud, er det klart en vaporizer der er værd at kigge nærmere på. Kan varmt anbefales. 

Se mere på DaVincis hjemmeside her

Tak fordi du læser med.

/Mike Green

cannabisfroebanner111