Er cannabisfrø lovlige?

Er cannabisfrø lovlige?

4.6/5 rating (9 votes)

Det er et logisk spørgsmål og svaret er heldigvis JA!

I Danmark må man GERNE købe cannabisfrø!

Fordi frøene fra cannabis ikke indeholder det aktive stof THC (samt de andre cannabinoider), er det fuldt lovligt at handle og eje cannabisfrø i Danmark. Man kan uden problemer indkøbe frøene fra enhver webshop som forhandler frø, uden frygt for at blive opsøgt af ordensmagten.

Det er 100% lovligt at købe og eje frø.

Man må ikke dyrke cannabisfrø

Det er desværre stadig ulovligt at dyrke cannabisfrøene frem til cannabisplanter. Det er kun som samleobjekter, at det stadig er lovligt at have frøene - så snart de er spiret bliver de ulovlige. Derfor er de medicinske frø, som sælges her på siden kun ment som samleobjekter, og vi opfordrer på ingen måde til at fremdyrke dem - bare fordi man kan... Vores guides er henvendt til dansktalende bosiddende i udlandet, hvor dyrkningen er lovlig - og for information til folket.

Hvorfor er cannabis i det hele taget ulovligt?

Det kan virke underligt, at cannabis er så ulovligt som det er, når der aldrig er konstateret dødsfald forårsaget af cannabis. For nogle årtier siden var der cannabis i mange produkter man kunne købe på apotekerne - men pludseligt blev de ulovlige. Og der skete ikke et eller andet bemærkelsesværdigt siden det pludseligt blev ulovligt - det blev det bare. Man kan undre sig gevaldigt over, hvorfor cannabis er ulovligt, mens snaps og cigarer ligger hos enhver købmand.

cannabisfroebanner111