Det stærkeste skunk

Det stærkeste skunk

4.3/5 rating (7 votes)

Hvad er det stærkeste skunk?

A good indica is very potent weed
A potent indica gives you a more stoned high - many people will find that more potent.
Dette spørgsmål bliver sikkert stillet flere gange om dagen på de forskellige forums om dyrkning af skunk. Svaret på spørgsmålet er, at der ikke er noget svar. Der findes alt alt for mange sorter, kombinationer af cannabinoider osv. til at man kan finde een sort som er den stærkeste.

Det er ganske vist...

Når man bladrer på de forskellige forums finder man mange tråde som starter nogenlunde sådan her: "Min onkel fik engang en pose skunk af en kammerat. De kaldte sorten for.." "Jeg prøvede engang noget weed hos en kammerat. Det var meget stærkere end..." - sådan noget. Hvis du vælger at følge disse gutters råd, får du meget svært ved at finde rundt i de mange skunksorter på markedet. Der er sikkert flere tusinde sorter og næsten ligeså mange meninger om hvilke der er de mest potente. Jeg ved dog af erfaring at mange af de billige frø, man kan købe er af en noget ringe kvalitet. Vi har blindtestet flere gange for at finde ud af om de billige frø kunne slå de dyre connoisseur-frø. Hver gang vinder de gode gener. Det er helt tydeligt og for det meste er de rigtigt gode frø mere end dobbelt så potente som de billige.

Er det krystallerne der gør skunk potent?

The Strongest Weed
Growing the strongest weed is a matter og using the best genes/seeds
Ja og nej. Det er korrekt, at langt de fleste cannabinoider sidder i trichomesene/"krystallerne", så på den måde, er det krystallerne, der gør skunk potent. Der kan dog være en potent sort, som har færre krystaller end en mindre potent sort. En mindre potent sort, kan have arveanlæg til at danne enorme mængder krystaller, men hvor krystallerne indeholder færre cannabinoider og dermed gør dig mindre skæv. Så krystaller er altså ikke bare krystaller - de skal også være potente.... og det bliver de ved først og fremmest at komme fra en potent cannabissort. Dernæst skal de være høstet på et tidspunkt, hvor de er modne - altså hvor mængden af cannabinoider er optimal. Hvis de er høstet for tidligt eller sent, er de nemlig heller ikke så potente, som de kunne have været.
Når alt det er sagt, er mange krystaller en ok indikation for at dit weed er potent, da ikke mange bruger tid på at dyrke de mindst potente sorter.

Er sativa stærkere end indica?

Sativa is probably the strongest weed you can get.
Sativas are very potent, but mostly a head high that give you energy or makes you creative.
Man kan ikke sige, at sativa er stærkere end indica. Sativa indeholder som regel mest af den psykoaktive cannabinoid THC, hvor Indica har flere af de andre cannabinoider. Denne fordeling af cannabinoider har betydning for hvordan din skævert føles. Med næsten udelukkende THC fra sativa, bliver din skævert mere ren og frisk... så du ikke bliver bombet tilbage i sofaen. Indica med lidt højere mængder CBN gør, at du bliver mere skæv i hele kroppen - derfor virker indica bedre mod f.eks. smerter.

Sativa skævert

En sativa skævert bliver ofte beskrevet som værende mere energisk og euforisk, og det er sikkert meget dækkende ord. Hvis du leder efter noget pot, du kan bruge om dagen uden at få lyst til at ligge i sofaen og stene, så er sativa nok sagen. Hvis du yderligere indtager sativaen vha. vaporizer som f.eks. en Volcano - ja så bliver din skævert endnu mere energisk, da du slipper for den milde røgforgiftning, som alle får, når de ryger. Det er denne røgforgiftning mange skeptikere savner, når de bruger en vaporizer. Disse skeptikere er dog som regel kun bestående af de mest hårdtrygende personer. Folk som f.eks. er vant til at ryge bong - og måske med tobak i mixet, vil ikke føle, at de får så meget ud af vaporizeren, som når de ryger bong. Men husk at det ikke er pga. potten, men pga. de andre toxiner, de er vant til at indtage.
Hvis du vil prøve en optimal kreativ skævert, hvor du virkelig kan lade tankestrømmen flyder, så skal du prøve en ren sativaskævert fra en vaporizer. Ikke noget med at blande med tobak, som forurener skæverten grundigt. 
Sativa er også den bedste variant til at frembringe grineflip, da man simpelthen er friskere og mere social og snakkesalig.

Indica skævert

Indicaen er den vi er mest vante til at møde. Mest fordi indica er væsentlig mere økonomisk for en kommerciel dyrker at dyrke. Derfor ser man sjældent helt rene sativasorter hos dealeren.
En indica skævert er mere beroligende end sativa. Man får en dybere skævert, som flyder ud i hele kroppen, og man bliver mere doven, og får lyst til at stene hen.
Indicaens fordeling af cannabinoider gør også, at den er mere velegnet til smertelindring.
Hvis du leder efter noget til at hjælpe dig til at sove bedre, er indicaen også for dig - der kan en sativa holde dig vågen hele natten.
Når man ryger indica med en gruppe venner, lægger det som regel en dæmper på aktivitet og samtale, da alle får mere lyst til blot at sidde og kigge på fjernsynet, og kan ikke rigtigt samle energi til alt for meget samtalen. 

Dyrker DU stærkt pot?

Hvis du dyrker pot, som ikke er helt vildt potent, skyldes det med al sansynlighed dine frø. Det kan være en forkert sort - eller en forkert label. Måske har du fundet frøene i en pose med pot.
Det vigtigste sted at starte, når du vil dyrke potent pot, er at starte med frø at sublim kvalitet. Når generne er rigtige skal du bare dyrke en sund plante, og høste på det rigtige tidspunkt - så har du pot af SUPER kvalitet som sagtens konkurrerer med det bedste du har prøvet.

Nogle potente sorter

Her er nogle yderst potente sorter, som ligger i toppen hvad angår potens og kvalitet

Sativa:

- Western Winds
- Durban
- Neville's Haze
- Super Silver Haze
- Amnesia Haze
- Super Lemon Haze (Greenhouse Seeds)

Indica:

- Black Domina (Sensi Seeds)
- Kush, Hindu Kush, Afghan Kush
- Blueberry
- Lavender (by Soma)

cannabisfroebanner111