Boveda - curing-poser

Boveda - curing-poser

4.8/5 rating (4 votes)

- perfekt curing hver gang!

Boveda er fugtighedsregulerende poser, som kommer i forskellige størrelser. De regulerer fugtigheden både op og ned - præcis så den passer til den perfekte fugtighed, som holder cannabis på glas fugtigt nok til at cure/fermentere - og tørt nok til at det ikke mugner. Hvis man ikke helt har styr på at holde sin cannabis på en god fugtighed, er Bovedaposer en løsning. Selv garvede dyrkere kan have god hjælp med disse poser. Det eneste man skal sørge for, er at tørre sine urter nogenlunde - gerne så de mindste grene kan knække og ikke bøjer. På glas og en Bovedapakke ned i glasset i en uges tid, for at justere fugtigheden til de 62% som bovedapakkerne har. Derefter fjernes bovedapakken og glasset forsegles - så fermenterer urterne perfekt. Hvis du kommer en pakke ned i et glas, hvor urterne er blevet lidt for tørre, og måske ikke dufter fantastisk. Typisk har de en duft af tørret græs. Bovedapakken løser problemet og frisker urterne op, selvom de aldrig bliver helt så godt, som når urterne ikke har været tørret rigtigt fra starten. Fjern bovedapakken igen efter nogle dage. 

Giver Boveda bismag til urterne?

Nogle siger, at de kan smage Boveda. Det må jeg indrømme, at jeg ikke kan smage eller dufte. Men vil man være helt sikker, kan man lave en masse huller i en lille foliebakke og lægge bovedapakken f.eks. helt i bunden med foliebakken over, så der er lidt luft mellem Boveda og urter. Men uanset, så fjern bovedapakken, når du har den rigtige fugtighed. 

Opbevaring af Boveda

Sørg for at opbevare dine bovedapakker i et lukket glas eller anden lufttæt beholder. Så holder de rigtigt længe. Bliver de lidt hårde, så tilfør lidt fugt til glasset - f.eks. fra en økologisk appelsinskal eller rugbrød.

Forskellige størrelser of fugtigheder

Bovedapakker fåes i forskellige størrelser og luftfugtigheder. 62% og 54% virker begge perfekt til cannabis. Det er helt et spørgsmål om, hvad man foretrækker... Nogle kan godt lide urten lidt mere tør end andre. Man skal blot købe den størrelse Bovedapakke, der passer til mængden af cannabis, man har i sit glas - så klarer bovedapakken resten.

En varm anbefaling

Jeg vil anbefale en nybegynder at indkøbe et par bovedapakker indtil man bliver lidt øvet. Så kan man snart lære, præcis hvordan urten skal være, for at give det perfekte slutresultat - så kan man droppe poserne senere, når man blot kan mærke og føle på en blomsterstand, om den er for tør, for fugtig, eller bare perfekt. Det tager ikke lang tid at være i stand til at føle på en blomsterstand, om den har den korrekte fugtighed.

Hygrometer

På forskellige hjemmesider kan man til billige penge indkøbe et lille hygrometer. Med det, kan man også styre fugtigheden, ved at lufte sit glas ud, indtil fugtigheden bliver stabil på de der ca. 60%. Det er også en rigtig god metode til at få en god fornemmelse for det - blot kan et hygrometer ikke selv tilføje fugt, hvis man har tørret en smule for grundigt. Der må man tilføre det med f.eks. et stykke rugbrød eller økologisk skal fra citrusfrugt.

Held og lykke med din curing og tak fordi du læser med :)

Med venlig hilsen
Mike Green
Følg mig på facebook

cannabisfroebanner111